Burdur’da Ocak ayı trafik kazaları MOBESE’ye böyle yansıdı

Burdur’da Ocak ayı trafik kazaları MOBESE’ye böyle yansıdı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından “Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi” mesajıyla yayınlanan görüntülerde, 4 kazanın da sürücü dikkatsizliğinden kaynaklandığı görüldü. Görüntülerdeki birinci kazada; Bozkurt Mahallesi Armağanilci Bulvarı’nda kontrolsüz bir şekilde tali yola dönmek isteyen otomobile motosiklet çarpıyor. İkinci kazada ise Bahçelievler Mahallesi Şehit Kalmaz Caddesi’nden kontrolsüz...

Burdur’da Ocak ayı trafik kazaları MOBESE’ye böyle yansıdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur’da Ocak ayı trafik kazaları MOBESE’ye böyle yansıdı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından “Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi” mesajıyla yayınlanan görüntülerde, 4 kazanın da sürücü dikkatsizliğinden kaynaklandığı görüldü.

Görüntülerdeki birinci kazada; Bozkurt Mahallesi Armağanilci Bulvarı’nda kontrolsüz bir şekilde tali yola dönmek isteyen otomobile motosiklet çarpıyor.
İkinci kazada ise Bahçelievler Mahallesi Şehit Kalmaz Caddesi’nden kontrolsüz bir şekilde çıkan otomobil ile seyir halinde olan başka bir otomobil kavşakta çarpışıyor.
Üçüncü kazada Menderes Mahallesi’nde bulunan bir cadde üzerinde kontrolsüz bir şekilde çıkan otomobil seyir halindeki başka bir otomobille çarpışıyor.
Son kazada Armağanilci Mahallesi Nene Hatun Caddesinde seyir halindeki motosiklet sürücüsü, kontrolsüz bir şekilde yola çıkan otomobile çapıyor.

Burdur’da Ocak ayı trafik kazaları MOBESE’ye böyle yansıdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.